KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.

Onze mission statement

Het is de missie van KYOCERA Document Solutions Nederland om de zakelijke klanten in Nederland volledig te ontzorgen door het leveren van hardware en softwareproducten, service en diensten in de vorm van documentoplossingen die de klant kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit garandeert.

Onze visie

  • KYOCERA Document Solutions Nederland levert haar printproducten, diensten en services aan zakelijke klanten in Nederland terwijl ze daarbij de zorg voor het milieu en de maatschappij hoog in het vaandel heeft staan.
  • KYOCERA Document Solutions Nederland heeft een landelijk partnernetwerk met professionele KYOCERA Business partners welke in alle regio’s in Nederland vertegenwoordigd zijn.
  • Deze regionale partners worden door KYOCERA Document Solutions Nederland ondersteund middels KYOCERA Document Solutions' landelijke serviceorganisatie, verkoopondersteuning, marketing, logistiek en financiële dienstverlening met als doel het realiseren van gezamenlijke groei en een optimale klanttevredenheid.
  • Dit garandeert de KYOCERA gebruikers optimale support op zowel de korte als de lange termijn.

Vacatures

Momenteel zijn wij voor een aantal partners van ons op zoek naar:

Open sollicitaties, voorzien van motivatie en curriculum vitae, zijn altijd welkom. Meer informatie

KYOCERA is partner van:

KYOCERA ondersteunt:

Wij zijn printing partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Samen met regionale KYOCERA partners ontzorgen wij alle Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen in heel Nederland ten aanzien van printgerelateerde zaken in de meest brede zin.

KYOCERA is founding partner van:

De Stichting gebruikt het bindend vermogen van ADO Den Haag om maatschappelijke organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden.

Scroll to top