In veel bedrijven verdoen goed betaalde IT-afdelingen talloze waardevolle uren met administratie en beheer van de productie-infrastructuur. Zelfs voor de eenvoudigste voorraadbestellingen, reparaties of installaties moet met een groot aantal verkoopinstanties en onderhoudspersoneel worden overlegd. Er ontstaan nog meer moeilijkheden door het tijdverlies en de kosteninefficiëntie van het gebruik van meerdere leveranciers en technici.

Als enige contactpunt bespaart KYOCERA MDS u moeite, manuren en tijdverlies. Of het nu gaat om nieuwe hardware, reserveonderdelen of consumables; wij zorgen voor alles wat u nodig hebt voor elke printer en elk multifunctioneel apparaat, ongeacht het merk.

U hebt slechts één contactpersoon en één rekening. Hiermee verlost u uw IT-managers van saaie administratie zodat ze hun kernvaardigheden voor productievere taken kunnen gebruiken.

Minder frustratie en lagere administratiekosten. Meer productiviteit voor uw waardevolle IT-personeel.

MDS van KYOCERA

Ontdek de vijf fases die uw bedrijf tijd, geld en inkoopperikelen besparen. KYOCERA MDS biedt onder andere assessment, optimalisering en beheer inclusief helpdesk support en geautomatiseerde bestelling van verbruiksmaterialen.

Meer informatie.

Voordelen MDS

KYOCERA MDS reduceert uw kosten, verlaagt de druk op uw IT-medewerkers en vermindert de ecologische impact.

Meer informatie
Scroll to top