KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.

Onze mission statement

KYOCERA Document Solutions Nederland streeft naar 100% klanttevredenheid door het leveren van betrouwbare, kwalitatieve document- en informatiemanagementoplossingen.

KYOCERA Document Solutions Nederland kiest ervoor om haar oplossingen door middel van een landelijk netwerk van professionele KYOCERA business partners en ondersteunt door de specialisten van KYOCERA Document Solutions Nederland in de markt te zetten.

Wij beschouwen het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om te streven naar een economisch en sociaal evenwicht door het verschaffen van werk, het investeren in de persoonlijke groei van onze medewerkers, terwijl we het milieu beschermen en actief deelnemen aan de lokale gemeenschappen waarin we werken.

Onze visie

  • KYOCERA Document Solutions Nederland levert haar printproducten, diensten en services aan zakelijke klanten in Nederland terwijl ze daarbij de zorg voor het milieu en de maatschappij hoog in het vaandel heeft staan.
  • KYOCERA Document Solutions Nederland heeft een landelijk partnernetwerk met professionele KYOCERA Business partners welke in alle regio’s in Nederland vertegenwoordigd zijn.
  • Deze regionale partners worden door KYOCERA Document Solutions Nederland ondersteund middels KYOCERA Document Solutions' landelijke serviceorganisatie, verkoopondersteuning, marketing, logistiek en financiële dienstverlening met als doel het realiseren van gezamenlijke groei en een optimale klanttevredenheid.
  • Dit garandeert de KYOCERA gebruikers optimale support op zowel de korte als de lange termijn.

KYOCERA ondersteunt:

Wij zijn printing partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Samen met regionale KYOCERA partners ontzorgen wij alle Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen in heel Nederland ten aanzien van printgerelateerde zaken in de meest brede zin.

Team KYOCERA doet mee aan:

De fondsenwervende wielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. In estafettevorm leggen medewerkers en partners van KYOCERA 500 kilometer binnen 24 uur af om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen in Nederland.

KYOCERA is founding partner van:

De Stichting gebruikt het bindend vermogen van ADO Den Haag om maatschappelijke organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden.

Scroll to top