ZES KYOCERA PRODUCTEN winnen een BLI Summer Pick Award 2017

Maar liefst zes Kyocera-producten zijn onlangs bekroond met een Buyers Lab Summer Pick 2017. De kleur- en monochrome machines kregen na een zeer strenge test in het laboratorium het oordeel ‘voortreffelijk’. Het gaat om de A3 kleurenmultifunctionals TASKalfa 2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci en 8052ci en de monochrome ECOSYS P3055dn A4 printer.

meer

Nederlandse winnaars KYOCERA Service Award 2017 bekend

Dit jaar organiseerde KYOCERA Document Solutions Nederland voor de tiende keer de KYOCERA Global Service Award. Deze competitie is de enige in zijn soort. KYOCERA toont en beloont met deze award de expertise en vakkundigheid van haar partners en hun gecertificeerde service engineers op het gebied van hardware en document solutions.

meer

KYOCERA Document Solutions behaalt ISO27001 certificaat

KYOCERA Document Solutions toont haar commitment en compliance met wereldwijd erkende best practices ten aanzien van gegevensbeveiliging door het internationale ISO 27001-certificaat te behalen.

meer

KYOCERA Workflow Manager gelanceerd om bedrijfskritische documentprocessen te verbeteren

KYOCERA Document Solutions Nederland lanceert KYOCERA Workflow Manager, een entry-level documentmanagementsysteem dat de kritieke documentprocessen van organisaties eenvoudig stroomlijnt.

meer

KYOCERA stopt met naamgeving stadion ADO Den Haag

KYOCERA Document Solutions Nederland zal haar overeenkomst met ADO Den Haag voor de naamgeving van het stadion niet verlengen. De overeenkomst loopt af op 31 augustus 2017. Ondanks het feit dat KYOCERA tevreden is over de samenwerking past het niet langer in de internationale strategie van het bedrijf. KYOCERA zal zich de komende jaren vooral richten op online contentmarketing om het merk KYOCERA verder tot leven te brengen in de zakelijke markt.

meer

KYOCERA Corporation voor het derde jaar op rij erkend als Top 100 Global Innovator.

KYOCERA Corporation is voor het derde achtereenvolgende jaar door Clarivate Analytics (voorheen Thomson Reuters) erkend als één van de Top 100 Global Innovators. KYOCERA ontving deze erkenning voor het hoge slagingspercentage van haar patenten en het wereldwijde bereik.

meer

KYOCERA multifunctionals en printers bekroond met vier iF Design Awards 2017

KYOCERA Document Solutions heeft een iF Design Award 2017 gewonnen voor vier van haar A4 multifunctionele producten en printers. Elk jaar organiseert iF International Forum Design GmbH, één van 's werelds meest gewaardeerde designcompetities: de iF Design Award. Dit jaar had de iF Design Award meer dan 5.500 inzendingen uit 59 landen.

meer

KYOCERA blijft ten minste tot september 2017 naamgever stadion ADO Den Haag

Schiphol-Rijk – 15 december 2016: KYOCERA blijft ten minste tot september 2017 naamgever van het stadion van ADO Den Haag, de overeenkomst loopt af op 31 augustus 2017. KYOCERA is tevreden over de samenwerking met ADO Den Haag. Ieder jaar wordt opnieuw bekeken of de naamgeving van het stadion nog past bij de strategie van het bedrijf.

meer

Pers en media

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

Telefoonr   +31 (0)20 587 72 14 
Faxnr          +31 (0)20 587 72 90
E-mail         henriette.timmer@dnl.kyocera.com

PERS EN MEDIA

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met:

Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

T: +31 (0)20 587 72 14 
F: +31 (0)20 587 72 90
henriette.timmer@dnl.kyocera.com

Scroll to top