KYOCERA genoemd als het meest betrouwbare merk kleurenmultifunctionals

TASKalfa 9002i is bovendien winnaar van de 'Summer Pick Award'

Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI) heeft KYOCERA Document Solutions aangemerkt als het meest betrouwbare merk op het gebied van kleurenmultifunctionals.

meer

KYOCERA'S betrokkenheid bij ecologie leidt tot 99% groene producten

KYOCERA Document Solutions meldt met trots dat zeven TASKalfa- en ECOSYS-modellen de "Winter Pick" hebben ontvangen van Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI). De TASKalfa 8002i, 7002i, 6002i, 5002i, 4002i multifunctionals, de ECOSYS M2640idw multifunctional en P2040dw-printer hadden een betrouwbaarheid van 100% in een continu twee maanden durend testproces.

meer

Takuya Marubayashi benoemd tot nieuwe president van KYOCERA Document Solutions EMEA

KYOCERA Document Solutions kondigt de benoeming aan van Takuya Marubayashi tot nieuwe president van KYOCERA Document Solutions in Europa, het Midden-Oosten en Afrika Onder leiding van Takuya Marubayashi zal het Europese hoofdkantoor waardevolle producten en diensten blijven leveren aan zijn klanten, verkooporganisaties, internationale partners en werknemers. KYOCERA zal zich blijven richten op zijn digitale transformatie en er naar streven om een toonaangevende leverancier van documentoplossingen te zijn.

meer

KYOCERA ontvangt “Highly recommended’ beoordeling van BLI voor dertien producten

Maar liefst dertien KYOCERA producten zijn door Buyers Lab (BLI) bekroond met een "Highly Recommended" beoordeling.

meer

KYOCERA wint Good Design Award 2017 voor nieuwe multifunctionals

Twee nieuwe A3-multifunctionals, de ECOSYS M8130cidn en de ECOSYS M4132idn hebben de Good Design Award 2017 ontvangen van het Japan Institute for Design Promotion (JDP).

meer

KYOCERA Document Solutions sluit wereldwijde sponsorovereenkomst met Gartner Events.

KYOCERA Document Solutions kondigt aan een sponsorovereenkomst te hebben gesloten met het Gartner Symposium / ITxpo 2017, 's werelds grootste bijeenkomst van CIO's en senior IT-leidinggevenden.

meer

KYOCERA Document Solutions wint Technical Packaging Award in Japan

KYOCERA Document Solutions is verheugd dat een nieuw verpakkingsmateriaal voor het beschermen van de papierinvoerunit van haar printers de Technical Packaging Award heeft gewonnen in de Japan Packaging Contest 2017.

meer

KYOCERA Stadion krijgt andere naam

Na zeven seizoenen verdwijnt de naam KYOCERA van het stadion van voetbalclub ADO Den Haag. Sinds 2011 staat de 48 meter lange led-lichtreclame met de stadionnaam op het dak van het stadion, eind 2010 ondertekenden KYOCERA Document Solutions Nederland en ADO Den Haag een overeenkomst voor de naamgeving. Vanaf september 2017 zal het stadion Cars Jeans Stadion heten.

meer

Pers en media

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

Telefoonr   +31 (0)20 587 72 14 
Faxnr          +31 (0)20 587 72 90
E-mail         henriette.timmer@dnl.kyocera.com

PERS EN MEDIA

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met:

Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

T: +31 (0)20 587 72 14 
F: +31 (0)20 587 72 90
henriette.timmer@dnl.kyocera.com

Scroll to top