KYOCERA ontvangt “Highly recommended’ beoordeling van BLI voor dertien producten

Maar liefst dertien KYOCERA producten zijn door Buyers Lab (BLI) bekroond met een "Highly Recommended" beoordeling.

meer

KYOCERA wint Good Design Award 2017 voor nieuwe multifunctionals

Twee nieuwe A3-multifunctionals, de ECOSYS M8130cidn en de ECOSYS M4132idn hebben de Good Design Award 2017 ontvangen van het Japan Institute for Design Promotion (JDP).

meer

KYOCERA Document Solutions sluit wereldwijde sponsorovereenkomst met Gartner Events.

KYOCERA Document Solutions kondigt aan een sponsorovereenkomst te hebben gesloten met het Gartner Symposium / ITxpo 2017, 's werelds grootste bijeenkomst van CIO's en senior IT-leidinggevenden.

meer

KYOCERA Document Solutions wint Technical Packaging Award in Japan

KYOCERA Document Solutions is verheugd dat een nieuw verpakkingsmateriaal voor het beschermen van de papierinvoerunit van haar printers de Technical Packaging Award heeft gewonnen in de Japan Packaging Contest 2017.

meer

KYOCERA Stadion krijgt andere naam

Na zeven seizoenen verdwijnt de naam KYOCERA van het stadion van voetbalclub ADO Den Haag. Sinds 2011 staat de 48 meter lange led-lichtreclame met de stadionnaam op het dak van het stadion, eind 2010 ondertekenden KYOCERA Document Solutions Nederland en ADO Den Haag een overeenkomst voor de naamgeving. Vanaf september 2017 zal het stadion Cars Jeans Stadion heten.

meer

KYOCERA Document Solutions Europe benoemt Global Account Senior Manager

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. kondigt aan dat Erwin Douglas is aangenomen als Senior Manager van de Global Account Division. Douglas zal toezien op het leveren van onberispelijke service aan alle multinationale klanten van KYOCERA. Daarnaast zal hij zorg dragen voor de accountstrategie van KYOCERA die een hoog niveau van innovatie en toegevoegde waarde voorstaat.

meer

ZES KYOCERA PRODUCTEN winnen een BLI Summer Pick Award 2017

Maar liefst zes Kyocera-producten zijn onlangs bekroond met een Buyers Lab Summer Pick 2017. De kleur- en monochrome machines kregen na een zeer strenge test in het laboratorium het oordeel ‘voortreffelijk’. Het gaat om de A3 kleurenmultifunctionals TASKalfa 2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci en 8052ci en de monochrome ECOSYS P3055dn A4 printer.

meer

Nederlandse winnaars KYOCERA Service Award 2017 bekend

Dit jaar organiseerde KYOCERA Document Solutions Nederland voor de tiende keer de KYOCERA Global Service Award. Deze competitie is de enige in zijn soort. KYOCERA toont en beloont met deze award de expertise en vakkundigheid van haar partners en hun gecertificeerde service engineers op het gebied van hardware en document solutions.

meer

Pers en media

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

Telefoonr   +31 (0)20 587 72 14 
Faxnr          +31 (0)20 587 72 90
E-mail         henriette.timmer@dnl.kyocera.com

PERS EN MEDIA

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met:

Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

T: +31 (0)20 587 72 14 
F: +31 (0)20 587 72 90
henriette.timmer@dnl.kyocera.com

Scroll to top