Merkevolutie: Kyocera Document Solutions maakt zich klaar voor het volgende hoofdstuk

Kyocera Document Solutions onthult vol trots zijn nieuwe merkidentiteit.

De nieuwe merkidentiteit onderstreept het commitment van Kyocera Document Solutions om zich te blijven ontwikkelen tot een eendrachtige, klantgerichte organisatie.

meer

Kyocera Document Solutions onthult een merkidentiteit die op een unieke toekomstvisie is afgestemd

Kyocera Document Solutions Inc. heeft vandaag de opgefriste wereldwijde merkidentiteit gepresenteerd.

De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt de groeiende rol die Kyocera Document Solutions speelt in het benutten van de mogelijkheden die door de digitale economie worden geboden. Bovendien onderstreept ze de groeiende toewijding van het bedrijf om de klant te helpen met het managen van enorme hoeveelheden documenten, het verzamelen van kennis en het vergroten van de flexibiliteit teneinde de bedrijfsactiviteiten te optimaliseren.

meer

Belangrijke veiligheidswaarschuwing PF-410

Kosteloze inspectie en onderhoud van de optionele papiercassette PF-410 verbonden met de KM-1620, KM-1635, KM-1650, KM-2020, KM-2035, KM-2050 en KM-2550 (A3 monochroom kopieerapparaat).

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Let op bij het gebruik van de KM-1620, KM-1635, KM-1650, KM-2020, KM-2035, KM-2050 en KM-2550 (A3 monochroom kopieerapparaat).

Hartelijk dank voor het gebruiken van KYOCERA-producten. Zoals u weet is KYOCERA Document Solutions Nederland trots op het leveren van betrouwbare producten met een hoge kwaliteit. In zeer uitzonderlijke gevallen kan tijdens het gebruik oververhitting optreden van de fuser van de hierboven vermelde kopieerapparaten, waarvan de productie in het jaar 2010 werd stopgezet. Uit voorzorg voeren wij een kosteloze inspectie en onderhoudsprocedure op uw kopieerapparaat uit. Wij bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak. Wij vragen alle klanten die één van bovenstaande kopieerapparaten in gebruik heeft om zo snel als mogelijk contact op te nemen met KYOCERA Document Solutions Nederland of het oorspronkelijke verkooppunt.

meer

KYOCERA lanceert veilige en gebruiksvriendelijke TASKalfa A3 modellen

Schiphol-Rijk: KYOCERA Document Solutions, één van 's werelds toonaangevende bedrijven voor documentoplossingen, stelt trots een nieuw assortiment A3 TASKalfa multifunctionals voor, die veilige printoplossingen bieden voor organisaties van elke omvang. De nieuwe serie bouwt verder op het succes van de bestaande TASKalfa-modellen met nieuwe functionaliteiten voor een verhoogde veiligheid en nog meer gebruiksvriendelijkheid.

meer

KYOCERA reflecteert op de bedrijfsfilosofie van oprichter Dr. Kazuo Inamori ‘respect the divine and love people’.

voor KYOCERA Document Solutions, één van 's werelds toonaangevende bedrijven voor documentoplossingen, is de filosofie van de oprichter, Dr. Kazuo Inamori, een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op World Philosophy Day reflecteert de organisatie op het belang van zo'n fundamentele pijler in het dagelijks leven van het bedrijf.

meer

KYOCERA viert 27 jaar duurzaamheid als kernactiviteit

KYOCERA Corporation viert de 27e verjaardag van zijn milieucharter. Voor de KYOCERA Document Solutions divisie, onderdeel van één van 's werelds toonaangevende bedrijven in documentoplossingen, is dit handvest een essentieel onderdeel van het dagelijks leven binnen het bedrijf en een bron van inspiratie.

meer

KYOCERA genoemd als het meest betrouwbare merk kleurenmultifunctionals

TASKalfa 9002i is bovendien winnaar van de 'Summer Pick Award'

Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI) heeft KYOCERA Document Solutions aangemerkt als het meest betrouwbare merk op het gebied van kleurenmultifunctionals.

meer

Pers en media

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

Telefoonr   +31 (0)20 587 72 14 
Faxnr          +31 (0)20 587 72 90
E-mail         henriette.timmer@dnl.kyocera.com

PERS EN MEDIA

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met:

Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

T: +31 (0)20 587 72 14 
F: +31 (0)20 587 72 90
henriette.timmer@dnl.kyocera.com

Scroll to top