KYOCERA Workflow Manager gelanceerd om bedrijfskritische documentprocessen te verbeteren

KYOCERA Document Solutions Nederland lanceert KYOCERA Workflow Manager, een entry-level documentmanagementsysteem dat de kritieke documentprocessen van organisaties eenvoudig stroomlijnt.

meer

KYOCERA stopt met naamgeving stadion ADO Den Haag

KYOCERA Document Solutions Nederland zal haar overeenkomst met ADO Den Haag voor de naamgeving van het stadion niet verlengen. De overeenkomst loopt af op 31 augustus 2017. Ondanks het feit dat KYOCERA tevreden is over de samenwerking past het niet langer in de internationale strategie van het bedrijf. KYOCERA zal zich de komende jaren vooral richten op online contentmarketing om het merk KYOCERA verder tot leven te brengen in de zakelijke markt.

meer

KYOCERA Corporation voor het derde jaar op rij erkend als Top 100 Global Innovator.

KYOCERA Corporation is voor het derde achtereenvolgende jaar door Clarivate Analytics (voorheen Thomson Reuters) erkend als één van de Top 100 Global Innovators. KYOCERA ontving deze erkenning voor het hoge slagingspercentage van haar patenten en het wereldwijde bereik.

meer

KYOCERA multifunctionals en printers bekroond met vier iF Design Awards 2017

KYOCERA Document Solutions heeft een iF Design Award 2017 gewonnen voor vier van haar A4 multifunctionele producten en printers. Elk jaar organiseert iF International Forum Design GmbH, één van 's werelds meest gewaardeerde designcompetities: de iF Design Award. Dit jaar had de iF Design Award meer dan 5.500 inzendingen uit 59 landen.

meer

KYOCERA blijft ten minste tot september 2017 naamgever stadion ADO Den Haag

Schiphol-Rijk – 15 december 2016: KYOCERA blijft ten minste tot september 2017 naamgever van het stadion van ADO Den Haag, de overeenkomst loopt af op 31 augustus 2017. KYOCERA is tevreden over de samenwerking met ADO Den Haag. Ieder jaar wordt opnieuw bekeken of de naamgeving van het stadion nog past bij de strategie van het bedrijf.

meer

KYOCERA Document Solutions vergroot haar belangen in de ICT-sector met de aquisitie van ANNODATA

KYOCERA Document Solutions Europe kondigt aan dat haar Engelse verkooporganisatie services provider ANNODATA, één van de grootste onafhankelijke providers van print- en ICT-services in de UK, heeft verworven.

meer

KYOCERA Document Solutions wint Good Design Award 2016 voor vier A4 printers en multifunctionals.

KYOCERA Document Solutions Inc. heeft in Japan een Good Design Award 2016 gewonnen voor haar nieuwe serie A4 multifunctionals en printers (ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw en ECOSYS P2040dw).

meer

Kyotoprijzen voor de 32e keer uitgereikt

De Inamori Foundation erkent prominenten op het gebied van robotica, geneeskunde en filosofie.

De Inamori Foundation kende dit jaar voor de 32e keer de Kyoto prijs toe aan personen die een belangrijke bijdrage leveren aan de wetenschap en cultuur. De drie laureaten, actief op het gebied van letteren en wijsbegeerte, Advanced Technology en Basic Sciences, kregen de prijs uitgereikt in de voormalige keizerlijke stad. Meer dan duizend gasten uit de wetenschap, cultuur en politiek waren aanwezig bij de uitreiking. De prijs bestaat uit een diploma, de Kyoto-prijs medaille en 50 miljoen yen (circa € 430.000).

meer

Pers en media

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

Telefoonr   +31 (0)20 587 72 14 
Faxnr          +31 (0)20 587 72 90
E-mail         henriette.timmer@dnl.kyocera.com

PERS EN MEDIA

Voor informatie over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. of onze producten, kunt u contact opnemen met:

Henriette Timmer, Marketing Communicatie Manager.

T: +31 (0)20 587 72 14 
F: +31 (0)20 587 72 90
henriette.timmer@dnl.kyocera.com

Scroll to top