Capture & Distribution

KYOCERA scanfuncties

Geïntegreerde scanfuncties
Het digitaliseren van documenten is een onmisbaar onderdeel van het alledaagse kantoorleven geworden. Daarom zijn veel KYOCERA MFP’s standaard uitgerust met geïntegreerde scanfuncties waarmee eenvoudig en snel documenten gedigitaliseerd kunnen worden naar PDF, TIFF of JPEG-formaat. De digitale documenten kunnen naar diverse bestemmingen worden verzonden voor verdere verwerking.

Meer informatie

KYOCERA ScannerVision

Definieer en verwerk uw documentstromen in een geautomatiseerd proces.

Meer informatie

MyQ

Beheer en beveilig uw documentproces met KYOCERA MyQ.

Meer informatie

NSi AutoStore

Scan, verwerk en routeer papieren en digitale document in uw bedrijfswerkproces.

Meer informatie

PinPoint Scan

Scan vanaf uw MFP direct naar uw pc met meer snelheid, functionaliteit en flexibiliteit.
De HyPAS applicatie voor sneller en efficiëntere persoonlijke scanprocessen.

Meer informatie

KYOCERA scannen naar oplossingen

Scannen van documenten wordt meer en meer toegepast binnen de huidige ondernemingen.
Echter is het scannen van het document niet het belangrijkste binnen dit bedrijfsproces.
Veel belangrijker is het waar u het document gaat opslaan en hoe u het direct weer kunt opvragen op het moment dat u het nodig heeft.

Binnen Nederland bestaan een groot aantal documentinformatiesystemen, enterprise recource planning, customer relation managementapplicaties etc. waar men documenten aan zou willen toevoegen en uiteraard weer in terug wil vinden.

KYOCERA biedt voor een aantal van deze applicaties standaardoplossingen die snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd binnen uw bedrijfsproces en -omgeving. Hierdoor kunt u aanzienlijke besparingen in tijd en geld realiseren en uw bedrijfsprocessen vele malen effiënter inrichten.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om deze standaardconcepten speciaal voor uw bedrijfsproces verder te optimaliseren.

We zullen het aantal standaard scannen naar oplossingen continu blijven uitbreiden.
Staat uw eigen applicatie niet in de lijst “scannen naar” concepten neemt u dan contact op met onze afdeling managed document services om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie

Document Scan Service

Vaak wordt er omwille van tijd, kosten en resources besloten om het bestaande papieren archief niet te digitaliseren, maar om deze langzaam te laten verdwijnen wanneer de wettelijke bewaartermijn is verstreken.

Dit betekent echter dat er vele jaren over heen kunnen gaan voordat de laatste archiefkast het pand kan verlaten en er gedurende deze gehele periode niet optimaal geprofiteerd kan worden van de nieuwe digitale werkprocessen.

KYOCERA Document Solutions biedt u met Document Scan Service de mogelijkheid om uw papieren omgeving in een keer te digitaliseren.

Meer informatie

KYOCERA - FaxConnect

Upgrade uw MFP voor eenvoudig faxen


Met FaxConnect, faxen met een MFP is snel en eenvoudig. De eenvoudige gebruikersinterface op het MFP paneel vraagt alleen om de invoer van het faxnummer, verder niets. De prefix en suffix worden automatisch aangevuld zodra de fax wordt verstuurd.

Meer informatie

Scroll to top