Print&Follow SE

Beveiligd en Print en Follow afdrukken zonder extra server

De HyPAS™ applicatie voor meer veiligheid en efficiëntie.

Ieder weet hoe vervelend het is als je snel een afdruk moet maken en de machine waarnaar u heeft afgedrukt is bezig met het afdrukken van een grote opdracht. In zo een situatie kan je of het document naar een andere machine versturen, waardoor het document 2 maal wordt afgedrukt en waarschijnlijk in de uitvoer van de oorspronkelijke printer blijft liggen, of wachten tot de printer klaar is om uw opdracht te verwerken.

Met onze nieuwe HyPAS™ applicatie Print&Follow SE, kunnen deze situaties gemakkelijk worden vermeden. Print&Follow SE slaat alle printopdrachten op op de harde schijf van een centrale MFP.
Printopdrachten kunnen na inloggen op iedere vrije machine in het netwerk worden afgedrukt, waardoor wachtrijen worden voorkomen en de veiligheid van de gegevens wordt verhoogt.

Zakelijke vraagstukken

Om de documentveiligheid te garanderen en te voorkomen dat afdrukken onbewaakt in de uitvoerlade achterblijven gebruiken wij persoonlijke desktop printers. – Is er een meer kostenefficiënte oplossing?

Als een machine bezet is, sturen gebruikers dezelfde opdracht vaak maar een andere printer. Dit betekent dat de opdracht 2 keer wordt afgedrukt. – kan deze verspilling worden voorkomen?

Wij hebben geen uitgebreide IT afdeling om complexe document oplossingen te beheren – is er een oplossing voor kleinere organisaties?

De voordelen met Print&Follow SE

Veiligheid: Een gedeelde MFP uitgerust met Print&Follow SE biedt hetzelfde niveau aan vertrouwelijkheid als een persoonlijke desktop printer maar is tegelijkertijd aanzienlijk meer kostenefficiënt.

Flexibiliteit: Omdat alle ondersteunde machines toegang hebben tot de op de centrale MFP opgeslagen opdrachten, kunnen gebruikers op iedere vrije machine inloggen om hun documenten vrij te geven.

Geen server: De applicatie functioneert zonder extra server en kan eenvoudig en zonder uitgebreide IT-ondersteuning worden onderhouden.

HyPAS ™ - De multifunctional aansluiten op de behoeftes van de organisatie

HyPAS™ is KYOCERA's platform voor het ontwikkelen van klantspecifieke zakelijke MFP toepassingen. Deze kunnen direct op de MFP worden geïnstalleerd (embedded) waardoor de functionaliteit van de machine naar behoefte wordt uitgebreid.
De MFP applicaties kan verbinding maken met een externe server applicaties en de MFP in uw bedrijfsproces integreren. Met HyPAS ™ voldoet de MFP aan individuele eisen en biedt de juiste oplossingen voor iedere organisatie.

Kenmerken en specificaties

Print&Follow SE kan op de meeste KYOCERA MFP's worden geïnstalleerd zonder dat er een extra server nodig is om het systeem te laten werken.
Het enige wat nodig is: een A3 MFP voor de Manager applicatie, Client applicatie op de overige machines en de KX driver op de pc van alle gebruikers.
De A3 MFP is de device manager; hier worden alle afdruktaken opgeslagen.
Zodra de applicatie is geïnstalleerd, kunnen gebruikers inloggen op elk apparaat met een wachtwoord, een PIN-code of een ID-kaart. Op de display wordt vervolgens de persoonlijke afdruktakenlijst getoond en kan de gewenste opdracht worden geprint. Uiteraard is het ook mogelijk om afdruktaken uit de lijst wilt verwijderen zonder ze af te drukken.

Geen extra server – Op de harde schijf van de device Manager worden alle printopdrachten opgeslagen.

Eenvoudig inloggen
– met Pin, wachtwoord of optionele kaartlezer.

Veiligheid
– data encryptie en authenticatie zorgen ervoor dat de documenten alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen.

Snel en eenvoudig – De eenvoudige installatie en intuïtieve gebruikersinterface garanderen dat iedereen de applicatie zonder problemen kan gebruiken.

Afdruktakenlijst – verhoogt de print flexibiliteit. Opdrachten blijven beschikbaar totdat ze zijn afgedrukt of worden verwijderd.

Kleinere organisaties – Deze oplossing wordt aanbevolen voor printomgevingen met maximaal 5 machines.

Focus op beveiliging van informatie

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens zelfs bij de meest vastberaden aanvallen optimaal beschermd blijven biedt KYOCERA de optionele Data Security Kit. Deze versleutelt effectief alle gegevens die zijn opgeslagen op de harde schijf en verwijdert en overschrijft de gegevens zodra deze zijn afgedrukt of verwijderd. Dit werkt ook in combinatie met Print&Follow SE.

Ondersteunde modellen

- KX driver 5.3 of later is vereist op de gebruikers pc’s
- HyPAS en HyPAS capable machines.

Scroll to top