DocuWare Cloud

DocuWare Cloud is een documentbeheer en workflowautomatiseringsoplossing die wordt geleverd als een SaaS-oplossing.

Met DocuWare beschikt u over software voor documentbeheer en workflowautomatisering en kunnen de processen die de levensader van uw bedrijf vormen worden gedigitaliseerd en geoptimaliseerd.

Door saaie en handmatige taken die uw medewerkers veel energie kosten te verwijderen, kunnen kenniswerkers zich concentreren op de projecten die productiviteit en winst opleveren. DocuWare laat u concurreren met de beste in uw markt.

Van productie tot retail, gezondheidszorg tot overheid: organisaties over de hele wereld ontdekken de voordelen van digitale transformatie.

Het hoe, wat en waarom van digitale transformatie varieert, per bedrijf, manager, en afdeling. Velen beginnen met de eenvoudigste stap naar digitalisering: minder papier. Voor anderen besluitvorming decentraliseren door middel van mobiele apps. Terwijl voor een andere groep het automatiseren en optimaliseren van processen het doel is.

De nettoresultaten zijn voor iedereen hetzelfde: digitaal denken, controle voor kenniswerkers, betrouwbare automatisering en een nieuwe bedrijfsflexibiliteit.

Minder papier
Digitalisering van papieren documenten is de gemakkelijkste eerste stap en de snelste manier om kostenbesparing te realiseren.

  • Minder kosten
  • Verbeterde veiligheid
  • Hogere efficiëntie

Automatiseer processen
Wanneer kenniswerkers zich niet langer bezighouden met handmatige gegevensinvoer, routering en archivering van documenten, kunnen ze zich concentreren op werk dat innovatie en winst oplevert.

  • Hogere efficiëntie
  • Verlaag risico van fouten
  • Hogere winst

Geef controle aan de mobiele medewerkers
De wendbare, digitale onderneming kan niet zonder de flexibiliteit van mobiele werknemers. Creëer altijd, overal en op elk device een werkomgeving.

Loop voorop met compliance
Vaak wordt voldoen aan wetgeving gezien als een belemmering, maar naleving van wetten rondom informatiebeveiliging kan naast het voorkomen van boetes en rechtszaken, enorme bedrijfsvoordelen opleveren.

Meer informatie

Ontdek de meerwaarde van een document managementsysteem voor uw organisatie.

Klik hier en download de whitepaper.

Scroll to top