ELOenterprise

De juiste architectuur voor optimale prestaties

Een Enterprise Content Management (ECM)-systeem maakt het mogelijk alle kennis in een onderneming op een efficiƫnte manier te verzamelen en te beheren. Het gaat daarbij om kennis die in de hoofden van de medewerkers aanwezig is of die is vastgelegd in uiteenlopende bedrijfsgegevens in verschillende bestandsformaten.
ELO's ECM-oplossingen zijn zo ontwikkeld dat relevante informatie, bedrijfsprocessen en mensen gericht worden samengebracht om zaken efficiƫnt te kunnen afhandelen.

Risico's minimaliseren en de concurrentiekracht vergroten

De Service Oriented Architecture (SOA) van ELOenterprise zorgt voor een optimale integratie van de ELO ECM-functies met ondernemingsspecifieke bedrijfsapplicaties. ELO maakt het mogelijk processen los te koppelen van die applicaties. Het bedrijfsproces staat daarbij centraal, zodat u ervan verzekerd bent dat alle elementen van uw IT-infrastructuur met elkaar kunnen communiceren en informatie veilig kan worden uitgewisseld.De belangrijkste voordelen van ELOenterprise zijn:

  • Hoge schaalbaarheid voor grote hoeveelheden data en een groot aantal gebruikers.
  • Geschikt voor multi-user gebruik: documenten kunnen door meerdere gebruikers tegelijk worden gebruikt zonder dat die inzage in elkaars gegevens hebben of elkaars inlogcodes moeten gebruiken.
  • Geschikt voor clustering voor een hoge beschikbaarheid bij het werken met parallelle serveromgevingen.
  • Systeemonafhankelijk voor gebruik met nagenoeg alle besturingssystemen.
  • Volledig e-mail-management: e-mails worden conform de bedrijfsprocessen en wettelijke voorschriften verwerkt, gearchiveerd en beheerd. Dit bespaart tijd en kosten..
  • Web Content Management: standaard is een krachtige CMS-module inbegrepen voor het eenvoudig maken, beheren en online zetten van websites.
  • Snelle, naadloze en krachtige integratie in de aanwezige IT-infrastructuur met innovatieve modules als ELO Business-Logic-Provider.

Wij vertellen u graag meer.

Wanneer u wilt weten welke verdere voordelen ELOenterprise u kan bieden en welke meerwaarde Kyocera en ELO voor uw onderneming kunen betekenen, maak dan een afspraak voor een presentatie bij u op het bedrijf.

Scroll to top