HyPAS

Versterk uw KYOCERA multifunctional verder met HyPAS toepassingen
HyPAS (Hybrid Platform for AdvancedSolutions), is een krachtig en schaalbaar oplossingenplatform van KYOCERA dat de prestaties van haar succesvolle multifunctionals optimaliseert. Dit gebeurt met op maat gemaakte, geintegreerde software-applicaties die speciaal ontworpen zijn om uw documentoplossingen naar uw behoefte te realiseren.

HyPAS zal uw KYOCERA multifunctional transformeren tot een bron van verbeterde informatie-uitwisseling en documentstromen terwijl uw bedrijf zich verder ontwikkelt.

KYOCERA’s HyPAS platform biedt een schat aan voordelen. 
Eindgebruikers profiteren van vereenvoudigde en snellere productie resulterend in een verbeterde productiviteit en efficiëntie.

Business Managers en CFO's profiteren van lagere operationele kosten en maximale ROI, dankzij volledig geoptimaliseerde document imagingmachines en verbeterde MFP workflows.

De IT-afdeling maakt gebruik van de naadloze integratie van KYOCERA MFP's met bestaande oplossingen, het behoud van de integriteit en beveiliging van documenten van de gebruiker en de mfp zelf.

De hybride aanpak: JAVA en Web Services 
KYOCERA's HyPAS is uniek omdat het met zowel Java als Web Services gebaseerde Software Development Kits (SDK's) een open en flexibel platform biedt. Het zorgt voor geavanceerde integratie van uw MFP met oplossingen die al zijn geïmplementeerd in de onderneming.

JAVA: 
Java ™, een programmeertaal die veel gebruikt wordt voor mobiele toepassingen, biedt de mogelijkheid om functies en toepassingen in te sluiten in de MFP. Door het embedden van Java-toepassingen in KYOCERA MFP's kan een bestaande functie worden uitgebreid. Met behulp van Java-programmeertaal, kan de KYOCERA MFP communiceren met standaard of eigen applicaties en ook met Web Services-applicaties. 

Web Services
Door de ondersteuning van SOAP / XML biedt de HyPAS Web Services SDK ontwikkelaars een praktische omgeving. Web Service applicaties system integrators hebben optimale flexibiliteit omdat de applicaties kunnen worden uitgevoerd op een breed scala aan platformen, met behulp van bijna elke programmeertaal. Door het gebruik van de Web Services SDK kunnen KYOCERA MFP's communiceren met andere geavanceerde web services-machines.

Door het combineren van deze twee technologieën, levert HyPAS een grote flexibiliteit, waardoor oplossingen op de markt naadloos integreren met KYOCERA multifunctionals.

Gerelateerde links

Klik op de links hieronder voor meer informatie over het HyPAS Developer Partner Programma, HyPAS compatible machines en voorbeelden van applicaties die ondersteund woden door HyPAS.
HyPAS Developer Partner Programma
Het HyPAS Developer Partner Programma biedt ontwikkelaars uitgebreide tools en ondersteuning voor het ontwikkelen van Hypas applicaties.

 HyPAS Developer Partner Programma

HyPAS compatibel machines
KYOCERA MFP's uit de TASKalfa i serie hebben de mogelijkheid om HyPAS-technologie te gebruiken voor de ontwikkeling en integratie van strategische business-oplossingen.
Applicaties powered by HyPAS
Klik op onderstaande link voor beschikbare applicaties voor TASKalfa i machines.
  • HyPAS applicaties

Brochures

Scroll to top