Universele KX-driver

Altijd dezelfde interface voor elke printer en multifunctional.
Kantoortuin

Onze universele KX-driver kan gebruikt worden voor al onze printers en multifunctionals. Of u nu een printopdracht naar uw eigen printer stuurt of naar een multifunctional op de afdeling, de indeling van de driver is identiek. Alle functies zijn altijd op dezelfde plaats terug te vinden.

U hoeft ook niet te kiezen welke driver uw document het beste afdrukt, zoals een PCL-driver (voor normale Office-documenten) of een KPDL-driver (voor Acrobat-bestanden). Met onze universele KX-driver is dat niet nodig, uw document wordt automatisch met de hoogste kwaliteit afgedrukt.

Heeft u een Mac, ook die kan gebruikt worden voor al onze printers en multifunctionals. Onderstaand vindt u de laatste versie van de Mac phase driver.

Zoekt u een andere type driver, klik dan hier

Download de laatste versie van de KX-driver of Mac

• KX Universal Printer Driver (v.8.1.1109)
    • 110 MB
    • ZIP
  • Mac Phase Driver (2020.07.01) (v.5.1)
    • 36 MB
    • ZIP

Cookies en uw privacy

Wij gebruiken essentiële cookies voor eenvoudige en doeltreffende interactie met onze website, analyserende cookies zodat wij beter begrijpen hoe onze website wordt gebruikt, en marketing cookies om de reclame op u af te stemmen. In de Cookieverklaring vindt u meer informatie. Met de button 'Voorkeuren' kunt u uw cookievoorkeuren instellen of u kunt op 'Ik ga akkoord' klikken en alle cookies accepteren.

Cookievoorkeuren

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt en soms om een dienst op uw verzoek te verrichten (zoals het beheer van uw cookievoorkeuren). Deze cookies zijn altijd actief, tenzij u uw browser zo instelt dat cookies geblokkeerd worden. Daardoor is het mogelijk dat sommige delen van de website niet werken zoals verwacht.

Met deze cookies kunnen wij de werking van onze website meten en verbeteren.

Deze cookies worden alleen geplaatst wanneer u toestemming daarvoor geeft. Wij gebruiken marketing cookies om bij te houden waarop u klikt en hoe u onze website gebruikt zodat wij op basis van uw interessegebied content en gepersonaliseerde reclame kunnen tonen.