Storing of onderhoud aanmelden

Vul het formulier in en wij lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op.
Man bekijkt zijn smartphone

Klik hier voor toegang tot het formulier.

Windows-update veroorzaakt blauw scherm – KX Driver

Update 16-03-2021

Microsoft heeft een Windows 10-update verspreid die een probleem met de nieuwste versie moet oplossen. Het gaat om KB5001567, die het probleem met de printers moet oplossen voor PC's/laptops met Windows 10 - 20H2.

Update 12-03-2021

Na de meest recente update van Microsoft Windows ervaren gebruikers van meerdere printmerken problemen met afdrukken via de netwerkdriver. Bij Kyocera kan dit bij het gebruik van de KX-driver en FAX-driver leiden tot een blauw scherm.

Microsoft onderzoekt het probleem en werkt aan een oplossing. Klik op deze link voor de laatste status van Microsoft.

Tijdelijke oplossing
Door het verwijderen van een patch kan het probleem worden opgelost. Afhankelijk van de Windows-versie moet er een andere patch verwijderd worden:

Windows 10 versie 1803 - patch (KB5000809)
Windows 10 versie 1809 - patch (KB5000822)
Windows 10 versie 1909 - patch (KB5000808)
Windows 10 versie 2004 en 20H2 - patch (KB5000802)

Daarnaast onderzoekt Kyocera of er een andere oplossing gevonden kan worden om het probleem van Microsoft op te lossen.

Ons toner return programma

We hebben in de meeste Europese landen een recycleservice voor gebruikte originele tonercassettes.

Cookies en uw privacy

Wij gebruiken essentiële cookies voor eenvoudige en doeltreffende interactie met onze website, analyserende cookies zodat wij beter begrijpen hoe onze website wordt gebruikt, en marketing cookies om de reclame op u af te stemmen. In de Cookieverklaring vindt u meer informatie. Met de button 'Voorkeuren' kunt u uw cookievoorkeuren instellen of u kunt op 'Ik ga akkoord' klikken en alle cookies accepteren.

Cookievoorkeuren

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt en soms om een dienst op uw verzoek te verrichten (zoals het beheer van uw cookievoorkeuren). Deze cookies zijn altijd actief, tenzij u uw browser zo instelt dat cookies geblokkeerd worden. Daardoor is het mogelijk dat sommige delen van de website niet werken zoals verwacht.

Met deze cookies kunnen wij de werking van onze website meten en verbeteren.

Deze cookies worden alleen geplaatst wanneer u toestemming daarvoor geeft. Wij gebruiken marketing cookies om bij te houden waarop u klikt en hoe u onze website gebruikt zodat wij op basis van uw interessegebied content en gepersonaliseerde reclame kunnen tonen.