Service/Support

Naast een complete lijn producten en solutions biedt KYOCERA haar klanten ook een uitgebreid servicepakket. Alle informatie over standaardgarantie en de mogelijkheid om deze uit te breiden, maar ook over de mogelijkheid tot het leasen van onze machines vindt u op onderliggende pagina‚Äôs.

Toner bestellen

Als u bij ons een All in Service contract heeft afgesloten, kunt u met uw klantnummer en persoonlijk wachtwoord hier uw bestelling voor toners plaatsen of een storing aanmelden.

Technische ondersteuning

Voor technische ondersteuning op afstand:
download het bestand door op het teamviewerlogo te klikken.

Ga voor meer informatie over het gebruik van de TeamViewer naar www.teamviewer.nl

Werkplekinventarisatieformulier WPI

Het werkplek-
inventarisatieformulier zorgt ervoor dat alle technische informatie bij ons aanwezig is voorafgaande aan de levering en installatie van uw nieuwe printers en/of multifunctionals in het netwerk.

Het formulier kunt u aan de rechterkant vinden en downloaden.

Vanzelfsprekend zullen wij de verstrekte informatie vertrouwelijk behandelen.

Operationele lease

Via operationele lease biedt KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. u de mogelijkheid om zonder investering over de modernste apparatuur te beschikken. U betaalt een vooraf afgesproken vast bedrag per maand inclusief machine, verbruiksmaterialen en service.

Toner-recyclingprogramma

Het toner-recyclingprogramma van KYOCERA zorgt ervoor dat u eenvoudig en zonder extra kosten uw lege tonercartridges milieusparend kunt laten afvoeren.

Registreer uw garantie

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw KYOCERA product!

U heeft gekozen voor een product dat staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en een uitstekende prestatie met de laagste kosten per pagina.

Garantievoorwaarden en -uitbreiding

KYOCERA biedt standaard 1 jaar carry-in garantie voor alle copiers, printers en multifunctionals. 

Garantiecheck

Met behulp van het serienummer kun je de gegevens van uw KYOCERA printer of multifunctional opvragen. U kunt onder andere zien welk model u heeft, of u nog garantie heeft op uw printer of multifunctional en wanneer de garantie periode vervalt,

Klik hier voor de garantiecheck

Scroll to top