Change language
Change country

Op weg naar een duurzame wereld

We willen als mens het juiste doen. Dit concept is een leidraad bij al onze beslissingen.
image of green forest

Innoveren om onze planeet te beschermen

KYOCERA zet zich in voor een duurzame toekomst.

Minder afval, lange levensduur, lage kosten

Onze ECOSYS-printers leveren minder afval op en hebben de laagste kosten per afdruk in vergelijking met soortgelijke machines. Wij hebben als eerste een cartridgeloos systeem voor lasterprinters ontwikkeld. Onze innovaties zijn gericht op het verminderen van de milieu-impact (Ecology), het minimaliseren van de gebruikskosten (Economy) en een naadloze integratie met informatienetwerken (Systems).

Wij zien het licht

Bij KYOCERA denken we dat zonne-energie onmisbaar is voor de toekomst van onze maatschappij. We innoveren om onze planeet minder afhankelijk te maken van conventionele energiebronnen. Met ideeën als drijvende zonne-energiecentrales of ventilatie op basis van zonne-energie in de Toyota Prius.

We doen wat we zeggen

We zuiveren het water dat is gebruikt in onze fabrieken. Daarna is het nog schoner dan het water dat u uit de kraan drinkt. We werken hard om onze fabrieken en kantoren 'groener' te maken, bijvoorbeeld met zonne-energiecentrales op het dak en zogenaamde 'groene gordijnen': planten die groeien over de ramen en buitenmuren. Zo verbruiken we minder energie. Ook dragen we bij aan het behouden van biodiversiteit.

We nemen deel aan het duurzaamheidsinitiatief van de Verenigde Naties.

Kyocera milieucharter

Het milieucharter van KYOCERA is van toepassing op de hele KYOCERA Group, waaronder ook KYOCERA Document Solutions Nederland. Het verwoordt onze doelstellingen op het gebied van milieubeheer, variërend van naleving van interne standaarden op basis van erkende regionale en internationale voorschriften tot het bevorderen van energiebesparing binnen onze eigen organisatie, zoals efficiënt gebruik van elektriciteit en fossiele brandstoffen.